Saltgurka doppad i smetana och honung

Saltgurka doppad i smetana och honung

Saltgurka doppad i smetana och honung. Det krispigt salta tillsammans med den krämiga, syrliga smetanan och den lena söta honungen. Låter det som en härligt eller otäck kombo? Jag föreslår att ni testar själva. Tror nog att ni kommer gilla det. Tydligen är detta en välkänd kombo, som jag bara inte har snappat upp tidigare. Men bättre sent än aldrig, eller hur.

Saltgurka doppad i smetana och honung

Vad jag har hört så är det även värt att testa saltgurka i stavar. Någon som testat den varianten. I sådana fall så får ni gärna berätta vad ni tyckte bäst om. Och det ena behöver ju inte utesluta det andra heller.

Saltgurka doppad i smetana och honung

Man behöver knappt något recept, man kan gissa sig till det hela. Men vi kör ändå så att man inte glömmer något på vägen. I de flesta fall så verkar man inte ha chili men jag tycker att det är en bra smakförhöjare. Men självklart gör ni det ni tycker blir bäst för er. Men våga testa lite.

Saltgurka doppad i smetana och honung

  • Cornichons (eller saltgurka)
  • Smetana
  • Honung
  • Chiliflakes

Gör så här

  1. Lägg över Smetana i en skål
  2. Ringla honung över smetanan
  3. Strössla över lite chiliflakes
  4. Lägg upp cornichons (eller saltgurka i stavar)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *