Mjölkfri Exotisk Solskenssmoothie

Smak av solsken, värme och en lång strand med silkeslen sand. Mango, apelsin, ananas och banan tillsammans med havredryck, vips så har hela upplevelsen i handen. God morgon på er!  Jag brukar göra den här till frukost då och då. Vi har precis nu på morgonen druckit den. Barnen är överförtjusta i den. Så jag tänkte att ni ska få receptet. Jag prövade mig fram till den då jag hade Oatlys Havredryck Apelsin & Mango. Det blev en  lyckträff. Jag använder för det mesta fryst ananas och mango till den. Men har jag färsk frukt så tar jag den men slänger då ner några isbitar för att få den där svalkande isiga smoothien.   

Nu laddar vi för några timmars skridskoåkning med vänner. Efter det lek här hemma, fika och mys idag. Vad ska ni göra? Vi har en social och aktiv helg. Imorgon ska vi till Tekniska museet med andra vänner. Rolig helg på alla sätt. Så tacksam för alla underbara vänner vi har i vårt liv, jag och barnen. 

Exotisk Solskenssmoothie

5 dl Oatlys Havredryck Apelsin & Mango

1 banan

1 dl ananas i bitar (gärna fryst)

1 dl mango i bitar (gärna fryst)

Mixa ihop allt till solgula smoothies. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *