Caprese med nektariner, belugalinser och burrata

Caprese med nektariner och belugalinser

Caprese med nektariner, belugalinser och krämig burrata. L O V E L Y. Burrata är mozzarella som är krämigt gräddig inuti. Skär den på mitten, ringla över en god olivolja och strössla över flingsalt.

Caprese med nektariner och belugalinser

Så fräscht och finfina smaker och spännande konsistenser ihop är mjuk och krämig burrata, krispiga nektariner i tunna skivor, belugalinser kokade al dente och basilikan som pricken i:et. Gudagott med lite kex på sidan. 

  Caprese med nektariner och belugalinser

Glöm inte olivoljan. Jag testar just nu en grym olivolja. Mer om den om några dagar. En god olivolja och gott flingsalt är A och O för sådan här Caprese. Go’kväll!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *