Stjärnor med creme fraiche rödlök och kaviar

 sour cream & onion stjärnor med creme fraiche svart kaviar rödlök

 Sour cream & onion stjärnor med creme fraiche, svart kaviar och rödlök är det ultimata drinktilltugget innan middag eller på kvällen till ett glas mousserande. Du fixar dem snabbt och lätt och det är, tro mig, helt oemotståndliga.

 sour cream & onion stjärnor med creme fraiche svart kaviar rödlök

Efter den här första omgången, fick jag göra flera omgångar till. Barnen fick en specialvariant. Ni ska få se. 

apfel schorle

Eftersom det här var mitt i veckan och huset fullt med mina och min väns barn, så blev det Apfel Schorle till. Känner ni till Apfel Schorle? Det är en favorit hos mig och en storsäljare i Tyskland och Schweiz. Det är helt enkelt 3/4 vanlig färdig äppeljuice (jag använder Bravo) som du toppar upp med med mineralvatten, gärna med lätt citronsmak. Det blir så gott!!! Ett bra alkoholfritt alternativ och bästa törstsläckaren på sommaren. I Tyskland och Schweiz kan du köpa färdigblandad Apfel Schorle på flaska och burk överallt. 

 sour cream & onion stjärnor med creme fraiche svart kaviar rödlök

Det här blev barnens variant. Det blev liten klick creme fraiche och lite hackad röd paprika. De var väldigt nöjda och fick hjälpa till med att lägga på paprikabitarna.

apfel schorle sour cream & onion stjärnor med creme fraiche svart kaviar rödlök

Du kan ta den kaviar som är din favorit. Jag använde en variant med stora korn, stenbitsrom, eftersom jag tycker det blir snyggt och är gott. Men ta din favorit, då blir det bäst. Röd kaviar funkar det också. Jag kallar det kaviar fast det är stenbitsrom för det låter lite lyxigare ju med kaviar, eller hur. Vill du lyxa till det ordentligt så tar du löjrom från Kalix. Du förbereder stjärnorna rätt så direkt innan servering annars mjuknar de, men det går bra att göra dem sådär 20 minuter innan utan problem. 

Stjärnor med creme fraiche, rödlök, kaviar

1 påse Stjärnor Sourcream & Onion

1 burk creme fraiche

1/4 röd lök, fint hackad

1 burk svart storkornig stenbitsrom

Lägg ut stjärnorna på ett severingsfat. Spritsa eller klicka på creme fraiche. Toppa med lite rödlök och en klick stenbitsrom. 

Ha den allra härligaste fredagen!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *