Pornstar Cocktail med passionsfrukt, vanilj och bubbel

pornstar-cocktail-drink

Passionfrukt, vaniljvodka, citron och prosecco. Där har ni världens godaste drink som är perfekt i andel bubbel, sötma och syrlighet. Skumma till den så blir det festligt värre. Om ni inte vet hur man får fluffigaste skummet på sin drink så ska jag berätta det för er. Fredagsfeeling á la max. 

pornstar-cocktail-drink-passionsfrukt

Jag får dock bara drömma om Pornstar cocktail. Imorgon springer jag Tjurruset och jag är inte i form. Har inte tränat något egentligen på tre veckor. Vet inte vad jag ska ta till som mental morot för att komma runt, eller det vet jag. Imorgon kväll är jag utbjuden av två bästisar för att fira min födelsedag i augusti. Överraskningsrestaurang. På söndag är det dop för min brorsdotter Bianca i Eskilstuna med barnen. Det ser jag också fram emot. 

Pornstar Cocktail är en drink gjord på passionfrukt, bubbel, citronjuice och alkohol av lite olika slag. Jag har gjort min version och det blev verkligen en ny storfavorit, så vassego, här kommer receptet:

Pornstar Cocktail (2 drinkar)

is

4 cl vanilljvodka

1 dl passionfruktsjuice

1/4 citron, juicen

1/4 äggvita

Mousserande, t ex Prosecco

1 passionsfrukt

Gör så här

Börja med att lägga i så många isbitar som möjligt i de två glasen, ställ gärna in i kylen med isen i glasen. 

Häll vodka, passionfruktsjuice, pressad citron och äggvita i en shaker. Skaka så att äggvitan skummar sig. Häll upp i glasen. De kan hända att du får fördela skummet jämnt i glasen. Toppa upp med mousserande. Dekorera med passionsfrukt. 

pornstar-cocktail-drink-passionsfrukt-prosecco

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *