Overnight oats – Jordgubbar och Kokos

Overnight oats Jordgubbar kokos

Kokos och jordgubbar i en himmelsk blandning i en Overnight oats. Vi har verkligen fastnat för overnight oats jag och barnen. Så behändigt att förbereda kvällen innan med havregryn, frukt och bär, ställa in i kylen och så på morgonen har du den godaste frukosten du kan tänka dig. Vill du testa andra overnight oats så är de här andra favoriter: Overnight oats med bär, Äppelpaj overnight oats eller Overnight oats med bär och nana ice cream.

Overnight oats jordgubbar kokos

Overnight oats med jordgubbar och kokos är som en dessert men så nyttigt. Jag använder antingen mandelmjölk eller havremjölk till mina overnight oats. Gör jag overnight oats med äpple så är det perfekt med havremjölk som gör det sådär lite som äppelpaj i smaken. Mandelmjölken är så neutral i smaken att det passar till allt. Men såklart, vill du ha vanlig mjölk så funkar det också. 

 Overnight oats kokos jorgubbar

Kokos och jordgubbar – Overnight oats –  (4 port)

3 dl havregryn

4 dl (knappt)  mandelmjölk (eller havremjölk )

2 msk chiafrön

2 msk lönnsirap

3 msk kokosflingor

1 dl jordgubbar (pureade eller muddlade)

1 nypa kardemumma

½ krm äkta vaniljpulver

nypa salt

Blanda ihop allt, rör om lite,  häll upp på portionsburkar och ställ in i kylen över natten. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *