Kiwi Daquiri – Mocktail

Kiwi daiquiri mocktail

Kiwi Daiquiri utan alkohol blir rena vitaminbomben med massa frukt och lime. Ok, lite sockerlag också. Sockerlag är alltid bra att göra en omgång och ha i kylen, det håller sig hur länge som helst och du har sockerlag i väldigt många drinkar. Några mocktails, dvs cocktails utan alkohol, är bra att ha på sin repetoar. Det är många idag som hellre tar en alkoholfri drink. En kiwi daiquiri passar även mitt i veckan för att förgylla vardagen lite. Vill man ändå ha en vanlig cocktail så blandar man bara ner 2 cl vit rom i respektive cocktail och rör om.  Så alla nöjda. 

snacks tortellini kiwi daiquiri

Kiwi Daiquiri (2 glas)

2 dl skalad, skivad kiwi

4 cl koncentrerad päronsaft

4 cl färskpressad limejuice

4 cl sockerlag 

4  dl is (krossad)

Kör allt i mixern. Servera i fina glas. Garnera gärna med kiwiskiva på glaskanten. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *