Friterade tortellini och Frasiga oststänger – Tilltugg till drinken

Friterade tortellini

Udda, men lätt, snabbt och gott till drinkar. Dessa får alltid uppmärksamhet dessutom. Alla blir fascinerade över att det är tortellini. Så bra party snack. Du använder fyllda färska tortellini. Jag brukar ta de som är ostfyllda eller svampfyllda för umamismaken. Du kan även testa färsk fylld ravioli, t ex fylld med grönsaker. Testa dig fram helt enkelt. 

Kiwi daiquiri mocktails tortellini snacks oststänger

Frasiga oststänger är också snabbfixat drinktilltugg: lite färdig smördeg, riven ost så som västerbotten, parmesan, Gruyere eller cheddar och lite sesamfrön strösslade över allt. In i ugnen några minuter för att frasa till sig. Tadaaaaa! Passar utmärkt till drinkar, Prosecco eller Champagne. 

Friterade tortellini

1 ask färska fyllda tortellini från butiken

neutral olja, t ex rapsolja

Hetta upp oljan. Lägg i tortellini och låt dem bli lätt gyllenbruna 

frasiga oststänger

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *