Äpplemust med avokado, ingefära, citron – Power drink

Äpple, avokado, ingefära, citron - Power drink

Gäller att boosta kroppen nu: Äpple, avokado, ingefära, citron, där har ni en powerkombo som inte bara öser in nyttigheter, inte bara är trendigt mintgrön utan även är god. Du bara slänger ner allt i mixern, ja, utan skalen givetvis. Ni hittar receptet nedan. Ta gärna en bra äppelmust, hittar du ingen så funkar det med äppeljuice. Gjorde en sats med avokadodrycken igår när jag inte fick i min febriga dotter någon mat. Hon sippade utan problem powerdrinken och trodde att det gröna var gurka. Tror det är fräschheten i den som gör att den kanske smakar lite gurka. 

Avokado, citron, ingefära, äpplemust drink smoothie avocado

Jag har vabbat två dagar nu med min äldsta som aldrig brukar vara sjuk. Hon har haft hög feber som verkligen inte gett sig och varit helt utslagen. Nu i helgen är hon med sin pappa och det första jag gjorde nu i morse var att ringa henne och höra hur det är med henne. Det verkar som att febern gett sig, så skönt. Nu kan jag slappna av och göra det som jag haft inplanerat för helgen: Backträning med Jessica i minus 13 grader, La Boheme på Operan med vänner och sedan middag på ett ställe jag har velat gå till länge. Ni får se vilket imorgon. Nu 

Äpplemust med avokado, ingefära, citron (ca 4 glas)

5 dl äppelmust

1 avokado

2 cm ingefära

½ citron, saften

Gör så här

  1. Pressa ner citronjuicen direkt i en mixerkannan
  2. Gröp ur avokadoköttet ner i kannan, skala ingefärsbiten och riv den ner i kannan.
  3. Häll över lite av äppelmusten och mixa ihop det. Häll lite till och fortsätt tills du använt all must. 
  4. Om du inte dricker upp allt så häll upp på flaska och ställ in i kylen. 

G O D  M O R G O N och F I N  H E L G

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *