Kris i kassan? 5 billiga men urgoda rätter

Veckomeny kris i kassan januari

Jamen, det kommer gå! Snart är det lön igen. Men tills dess så är det här mina absoluta januarifavoriter när det ekar på bankkontot efter alla helger. Mat som inte kostar många kronor och som smakar hur gott som helst. Såklart går de även att svänga ihop snabbt. Gör mycket så räcker det till matlåda också. Hur ser er helg ut? Vi har lyckats trycka in maximalt den här helgen. Igår åkte vi till Eskilstuna för att fira min mamma som fyllt 70 år. Vi har ätit på restaurang och barnen har träffat alla sina kusiner. Vi stannade över natten hos min mamma. Nu på förmiddagen åker vi tillbaka till Stockholm. Bara för att snabbt svida om och iväg till min vän på julgransplundring. Ska bli galet roligt med fem barn, dans runt granen och umgås lite innan det är vardag för oss alla. Imorgon är första jobbdagen, dagisdagen och skoldagen för mig och barnen. Men vassego, första veckomenyn 2016. Det ska börja bra. 

Majs- och squashplättar  – Vegetarisk favvorätt

Fiskbiffar med skirat smör – Billigt och urgott

Kycklingwraps – Mycket smak med liten insats

Chili con carne – snabbsättet

chokladvafflor-dagens-vaffla0

Trodde ni att jag hade glömt den femte rätten, icke. Ville bara visa den på egen bild. Chokladvåfflor, med eller utan glass, godast i världen. 

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *