Smash and Grab

DSC_0891

Smash & Grab hemma hos oss. Muminpepparkakshuset är ett minne blott. Då barnen hade sina vänner här så fick de krascha det och äta upp det. Gissa om man var populär mamma den dagen. Båda kompisarna ville stanna hos oss då deras föräldrar kom för att hämta upp dem. Lite sorgligt att se det kraschat, för jag har aldrig spenderat så mycket tid på ett pepparkakshus någonsin. Jag ägnade en hel barnlös helg till att få ihop det här Muminpepparkakshuset. Men det var tydligen väldigt gott också sa barnen. Så 10 rolighetspoäng hemma hos oss med att krascha pepparkakshus. 

Pepparkakshus

Linda

En kommentar

  1. Förstår inte hur man som barn kunde tycka det var gott med ett dammigt gammalt pepparkakshus som har stått hela julen, men det är nog mer hela känslan av det än vad det verkligen smakar som upplevs som gott tror jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *