Veckomeny

thaiinspirerad-sallad-med-kyckling-cashewnotter-picklad-rodlok-mm0

Helgen har varit intensivt rolig. Min syster, bror, samt brorson har varit här och vi har varit på Grönan, ätit middagar och lunch ihop. Har inte haft en sekund att blogga. Det var så roligt att ha dem  här tyckte både jag och barnen. Bilder från helgen kommer under dagen. Efter de åkt och jag hade lagat middag till barnen och badat dem, tvättat och satt igång diskmaskin så var jag rätt slut. Helt slut. Men här är veckomenyn: Thaiinspirerad kycklingsallad med cashewnötter

raraka-med-magisk-svamprora2

Råraka med magisk svampröra, helt makalöst god

pasta-umami0

Pasta Umami , så supermumsig i all sin enkelhet

flaskfile-med-massa-rosmarin-och-ugnsrostade-gronsaker0

Fläskfilé med rosmarin och ugnsrostade grönsaker , älskar ugnsrostade grönsaker och rosmarin.

choklad-och-mint-brownies0

Mintbrownies och hallon, perfekt kombo och galet goda. Matveckan. Måste visa er bilder från helgen. Den här veckan komma innehålla mycket roligt dessutom. Hoppas ni får en vecka med lite extra guldkant. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *