Årets populäraste dag på Gröna Lund

DSC_0095

Helgen var en riktig familjehelg. Det är första gången vi bestämt oss för att träffas alla tre syskon med barn. Det var inte lätt att hitta en helg då vi kunde alla tre. Det var meningen att min systers barn skulle komma med också, men de kom inte med vilket var synd. Men det blev en totalhärlig helg i övrigt. Vi spenderade hela lördagen på Grönan. 

Grönan

Har aldrig sett så långa köer på Grönan. Trodde vi var på den säkra sidan så här sent på säsongen, men tydligen tänkte alla andra som oss. Jobbigt att stå i långa köer med småbarnen i värmen, men vi hade ändå så otroligt roligt.  Det blev många småbarnskaruseller: lilla uppskjutet, nyckelpigan, tåget, bilarna, lilla pariserhjulet mm. Lustiga huset och Kärlekstunneln ville vi åka, men köerna var helt galna dit. 

DSC_0075

Förresten, har ni bra tips på var och vad man ska äta på Grönan? Jag går alltid till Kaskad som ligger bredvid House of Nightmares vid vattnet. De har god pasta, pizza osv till bra priser och portionerna är stora. Jag åt gorgonzolapasta med shiitakesvamp. Dessutom kan barnen springa omkring fritt, de har kritor och ritpapper och de har toaletter utan kö. Bra med barn alltså. Men skulle vara roligt att testa något annat, men något annat garanterat bra. 

DSC_0056 

DSC_0106 

SJÄLVKLART vann vi! Hela 33 Kexchoklad följde med hem. 

DSC_0039

DSC_0104

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *