Vinn en box från Testagram

testagram-alskar0

Nu har jag fått chansen att tävla ut två Testagramboxar. Testagram är en prenumerationstjänst där du för 99kr/mån prenumererar på att få en box/mån fylld med spännande, roligt och framförallt GOTT innehåll som rejält överstiger summan 99 kr för boxen. I augustiboxen fanns allt från Miniriskakor från Friggs med choklad, torrostade nötter från Nutisal, multiduk från Vileda, tja du kan se allt som fanns i HÄR

Så här tävlar du:

Den första boxen från Testagram skickades ut maj 2014. Du hittar innehållet i alla boxar på testagram.se. Vilken utav alla deras boxar tills nu är din favorit och varför? 

Tävlingen avslutas om precis en vecka lördagen den 5/9 kl 23.59.

Jag väljer ut TVÅ lyckliga vinnare som får varsin fullproppad box skickad till sig. 

PS. Du hittar fler bilder på boxar och innehåll på Instagram @testagram_se #testagrams och Facebook

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

Linda

29 kommentarer

 1. Måste nog vara januari 2015.Choklad, kakor, bär, kex och Loka. Gott i en liten förpackning, kan det bli bättre?

 2. Vilken underbar tävling! Ett fantastiskt pris!
  Min favoritbox är November 2014! Massor av spännande varor som jag inte testat än. Testa nytt är det bästa jag vet!

 3. Jag tycker boxarna har blivit bättre och bättre och den bästa är den sista tycker jag (Augusti 2015). Spraylotion låter väldigt spännande och riskakor med chiafrön hade jag gärna testat =)

 4. Hej! Den bästa boxen hittills är juni 2015 tycker jag och anledning är helt enkelt att jag tycker de produkterna som var i den boxen verkar godast och mest spännande att testa!

 5. Jag tycker den sista boxen är fantastisk, lite roligt komponerad 🙂 En annan favorit – November2014…den får mig att längta efter Jul och inse varför man ska traggla sig igenom även de ruskiga dagarn (mellan de fina…) där innan <3 Jag skulle gärna testa 🙂
  Ha en fin vecka,
  kram <3

 6. November 2014. En mysig inledning inför den hektiska, stressiga, uppskruvade men ack så underbara december. Det är precis då i det murriga novembermörkret som man längtar efter julsmaker. Att kunna gotta ner sig ordentligt i mysfåtöljen med en bra bok, varm dryck och gott tilltugg. Känna lugnet innan stormen. En perfekt box!

 7. Så mycket i en låda, tyckte junis låda var härligt blandad med fröknäcke & annat smått & gott.

 8. September 2014 – Green Cola har jag ännu inte testat, inte heller VIAs tvättkapslar eller bönpasta. Jag gör av med massor av öronproppar eftersom jag vaknar av minsta lilla ljud. En fullpottsbox 🙂

 9. Om jag ska välja någon Box så får det bli den november 2014 för den innehåller bara produkter som jag aldrig har testat:)

 10. jag väljer Augusti boxen det låter spännande med spraylotion 🙂 Gillar o delar och hoppas <3

 11. Jag måste också välja November 2014, så mycket gott och mysigt!
  Pepparkakor, tunnbrödchips och Lindt choklad! Sen värmeljus för en riktig mysstund och Super fruit för lite extra energi i mörkret. En bra blandning som piggar och ger det lilla extra, sen extra plus då den kommer i November.

 12. Januari 2015 var helt klart min favorit, det var många produkter här som jag inte hade provat på förut och Göteborgskexen blev mina favorit kakor och Finn Crisp blev också snabbt en favorit. Kort därefter höjdes priset och jag blev osäker på om Testagram boxarna var något att ha så jag la ner min prenumeration. Därför tävlar jag idag för jag är nyfiken på hur bra dessa lådorna är nu så man kanske kan köra igång igen 😀

  Håller tummarna för fullt! Hälsningar Frida

 13. Det måste vara mars 2015. Den boxen beskriver vad jag gillar, dvs både högt och lågt. Nyttigt blandat upp med mindre nyttiga produkter. Jag tror stenhårt på en bra balans och den här boxen speglar just denna syn på livet!

  Kram!

 14. Jag tycker att Juni 2015 är den bästa boxen, då det är en bla blandning av nyttigt, onyttigt samt lite icke ätbara saker.
  Även November 2014 lockar mig då vill testa värmeljusen o mysa in mig med lite smak av julen.

 15. Juni 2015 tyckte jag var bäst, Vilmas blir gott mellanmål, ekologiskt lördagsgodis och plåster till barnen, chiafrön och produkter från Weleda till mig, en toppenmix – alla blir nöjda

 16. Jag tycker att den senaste: juni 2015 är den bästa. Bara spraylotion, hur bra låter inte det? och miniriskakorna med choklad ser riktigt goda ut!

 17. Min absoluta favorit blir November 2014. Jag älskar jul och allt runt omkring och boxen har flera roliga produkter jag inte tidigare testat. Jag tycker att det är en rolig box med varierande produkter men samtidigt känns de väldigt samhörande. Älskar att det finns med värmeljus så att man kan mysa till det lite extra i novembermörkret. Namnen på chipsen bidrar ju dock till mysfaktor bara dem!

 18. Åh vilken rolig tävling!
  Tycker de flesta boxarna är riktigt bra men har två favoriter, juni 2015 och den senaste augusti 2015!
  Juni 2015 för Vilmas produkterna-jättegoda, plåster- alltid bra att ha och prova nyav varianter , chiafröna-chiapudding mmm och uppå det nya Wiledaprodukter som jag inte testat. Tycker Wileda är superbra. Men å andra sidan, augusti 2015 har starka produkter som Friggs chia/havssalt riskakor-älskar! och min 7-åriga dotters favoriter Skittles! Dessutom Wrigleys Extra orange och en superbra nyhet för mig i form av Vaseline Spraylotion, mycket nyfiken eftersom jag inte provat lotion i den formen. Så slutligen, min testagramvinnarbox- Augusti 2015 vinner med en hårsmån över juni 2015 🙂
  Å hoppas såklart att jag kan bli en utav de två som vinner 🙂

 19. November 2014 är min favorit! Den innehöll både saker som passar till julen och till vintern – allt man behöver för att skapa den där mysfaktorn som man vill ha vid den högtiden och årstiden!

 20. Hej!
  Min favorit hittills är juniboxen 2015 då det var en bra blandning med grejer som i alla fall jag sneglat åt när jag varit i matbutiker och handlat. Knäckesticksen verkar superintressanta, godiset och ananasen blir perfekt till helgmyset, och jordnötssåsen tror jag blev en riktig vardagshjälte för många.
  Kram!
  Sandra

 21. Min favorit box måste nog ha varit November boxen, också kallad ”jul och nyårsboxen”. Allt man behövde till jul och nyår fanns i den boxen, perfekt kombo 🙂 Blev populärt på julbordet med choklad och pepparkakor 😉 Chipsen och drickan slank ner fort under nyårshelgen också! Hoppas på repris iår!

 22. Jag får nog säga april 2015 även om alla boxar verkar toppen. Men aprilboxen var för mig bara nya produkter och produkter som jag nog inte skulle köpa själv för att testa, men ändå produkter som jag tror jag skulle gilla.

 23. Januari 2015 boxen innehåller alla mina favoriter. Goda finncrisps, choklad, bara bär sylten etc. Massa mums att njuta av nu när hösten nalkar.

 24. april 2015
  Nyheter som jag inte provat innan. Värdecheck som födelsedagspresent till brorsonen som fyller år i maj. Det är så svårt att få till en rätt present till honom! Stenåldersbrödmix till mig för jag har faktiskt gått och tittat i affärerna efter mixer. Annars har jag ett knep att få prova nya produkter: i ”min” affär är folk misstänksamma mot nyheter och då prissänker handlaren i sista minuten det som inte gått åt.

 25. Hejsan!
  Har tyvärr aldrig provat någon box än, så nu håller jag tummar och tår att just jag en testagrambox får, så jag i lugn och ro kan testa den hemma, för att sen en prenumeration kan bestämma.
  Kram

 26. Vem vann egentligen? Tävlingen avslutades ju redan den 5 september. Jag försöker skriva på här för jag fick bassning om att texten var för kort. Räcker det nu?

  • Sorry, det har hänt så otroligt mycket att jag inte haft möjlighet och tid att ta ut vinnare. På lördag fm kommer vinnarna. Lovar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *