Nice Cream

Raw food glass avocado banan hallon
Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags?  Det är oerhört enkelt och går fort. Använder du frysta hallon och eventuellt frysta bananbitar så är glassen ätklar på någon minut. Annars bara frys in den tills den är lagom glassig. Avokado gör glassen krämig, bananen söt och hallonen ger glassen en härlig syrlighet. Vill du spetsa till det hela så tillsätt lite lakritspulver. 
 
Den är verkligen fredagsmys och tankar in bra grejer i kroppen samtidigt, ja, om ni inte är helt inställda på chipspåse och smågodis ikväll förstås. S P O R T L O V för mig nu. Så efterlängtat. Igår kände jag mig grymt sliten och i morse kunde jag och barnen knappt ta oss hemifrån. Behöver verkligen lite andrum nu. Vi ska åka skidor hela veckan, jag som inte stått på ett par skidor på sådär 10 år. Undras om jag överhuvudtaget vågar mig upp i en vanlig lift, eller håller mig till barnbackarna hela veckan. Jag borde boka in en privatlektion.
 
Vad ska ni göra på sportlovet? 
 
Raw Food Glass
1 avokado
2 ekologiska bananer
200 g frysta hallon
 
Gör så här
Skala banan och avokado. Mixa avokadon och bananen med frysta hallonen tills det är slätt. Ät antingen direkt eller kör i glassmaskin och frys in tills du äter den. Toppa med något roligt vid serveringen. 
Raw food glass avocado banan hallon

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.