Rollspelslek på Andy’s Lekland i Bromma

Andys lekland Bromma

Rollspel är nog det roligaste mina barn vet. Det är också en av de bästa sakerna med Andy’s lekland i Bromma , och något som är väldigt unikt för dem. Jag har i alla fall inte sett rollrum på något annat lekland. I ’Kvarteret’ hittar du Djursjukhuset, Bilmecken, Pizzerian, Affären, Teatern eller Biblioteket.

Allt är på barnens nivå och hands-on. Alla rum är favoritrum. I Pizzerian blev det många skratt då barnen bakade pizza, serverade, tappade pizzan. Magda var kassörska och däremellan kund. Bra att ha en lillasyster som kan bollas runt mellan olika uppgifter. 

DSC_0995

I Bilmecken samlades ett tag hela gänget. Ja, innan de drog vidare till nästa rum.

Andys lekland bromma

Ett riktigt mysigt rum är Biblioteket med massa böcker och stora mjuka kuddar. Magda gillar Biblioteket och att ligga och bläddra i böcker. Det är så lugnt och härligt ombonat där inne och blir ett lugnt avbrott mot stojet, att lägga sig ner och läsa lite och ta det lugnt. 

DSC_0958

De var även länge på Djursjukhuset där nallarna och de andra fick sig en spruta och undersökning. Gillar att allt är så färgglatt också. Sådan pigghetsinjektion.  

Andys lekland bromma

Väntrummet på Djursjukhuset är fullt med patienter som väntar på att bli undersökta. 

DSC_0974

Sist men inte minst Teaterrummet där de kan klä ut sig i klackskor, roliga hattar mm, och det finns en scen och stolar för publiken.

DSC_0988 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *