Festligt Rosébubbel med tranbär

Festligt Rosébubbel med tranbär

Festligt Rosébubbel med tranbär, och rosmarin. Helt enkelt isbitar med infrysta stora tranbär och kvistar av rosmarin. Vill du dessutom spetsa till det lite extra så välj en isform med hjärtformade isbitar. Det blir så underbart i denna drink. Det här är eventuellt den lättaste drinken någonsin, och den snabbaste utan tvekan.

Festligt Rosébubbel med tranbär

Tänker att det är bäst att jag svarar på frågan om vad det är för fina små sköldpaddesnacks som man ser på bilden. Det är snacks i sköldpaddeform som smakar som salta pinnar. De är ekologiska, kommer från REWE och heter Bio Laugen Crackers . De är köpta i Tyskland. Men ni kan alltid klicka på länken och se om man kan skicka efter dem. De är helt underbara och gör alla glada.

Festligt Rosébubbel med tranbär

Men nu kör vi detta superenkla recept som är svårt att förklara p g a att det är så så enkelt så det är inga mått inblandade utan bara ingredienserna. Tranbär och rosmarin infrysta i isbitarna ger en enbart lätt smak till bubblet. Den lätta smaken gör dock allt. Tranbären ger även lite extra färg till bubblet. Det om inte riktigt syns på bilden är att jag använde mig av torkade tranbär. Då de kom ner i isfacken så blev de mer som vanliga. Så vilket som blir kanon. Men det är viktigt att de är sådär stora och härliga. Man kan få leta lite, men det är det värt.

Här kommer då receptet i ingredienser. Måtten är omöjligt att beskriva i detalj. Du lägger ner så många isbitar i glasen som du tycker blir bra helt enkelt.

Festligt Rosébubbel med tranbär

  • Rosébubbel
  • Rosmarin, färsk
  • Tranbär, färska eller torkade

Gör så här

  1. Gör isbitar genom att lägga i ett eller två tranbär i varje isfack. Lägg även ner en liten rosmarinkvist. Frys över natten.
  2. Lägg många isbitar i glasen. Fyll på med rosébubbel. Servera direkt.

Skål!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *