Lätt frasiga briepuffar till minglet

Lätt frasiga briepuffar till minglet

Lätt frasiga briepuffar till minglet är så rätt. Det är munsbitsstorlek och exakt alla älskar dem. De blir milda i smaken och får en lite knaprig yta. Lite annorlunda och roligt också. Fungerar lika bra på en onsdag när man bara vill sätta liten guldkant på kvällen såväl som på ett helgmingel då man kanske har desto mer tid. Utöver det så är de så enkla och snabbfixade. Det enda du behöver göra är att skära bitar av brie och sätta in i ugnen. Ta ut plåten. och lägg upp. Servera medan de fortfarande är sådär småvarma och krämiga inuti. Utlovar Succé och glada tillrop.

Lätt frasiga briepuffar till minglet

Det finns dock en sak som är väldigt viktig att komma ihåg och det är att det måste vara vanlig brie av märket President, och den trekantsformade. Annars flyter det bara ut och blir som små kladdiga plättar, inte roligt. Jag vet eftersom vi har testat med den stora runda, på nyår. Katastrof. Inte heller fungerar President-varianterna med tryffel. Även testat en mängd andra märken med samma dåliga resultat. Finns säkert något annat märke som fungerar, men orkar inte misslyckas något mer nu. Har ni tips på andra märken som fungerar så skriv i kommentarerna gärna.

Lätt frasiga briepuffar till minglet

Vi snacksar dem som försnacks till drinkar, bara så där. Men har sett andra som doppar dem i dipp. Tycker inte det behövs eftersom de är så krämiga inuti det krispiga tunna skalet. Men du gör som du tycker blir bäst.Mina barn ville gärna ha dipp till, så då gjorde jag en på creme fraiche och örter. Inte svårare än så alltså. Men annars är det verkligen så att det är ett utmärkt snacks bara i sig självt som jag verkligen rekommenderar att du testar.

Briepuffar till minglet

1 trekant Brie av märket President

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 C
  2. Skär bitar av brie, ca 1-2 cm stora
  3. Lägg ut bitarna på en bakplåt med bakplåtspapper på.
  4. Sätt in i mitten av ugnen tills de är lätt gyllenbruna.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *