Tre tips på bubbliga drinkar till nyår

Idag smäller det. Eller i alla fall är vi på väg in i det nya året, 2017. Har du ännu inte kommit på någon bra drink så kan jag rekommendera lite bubbliga drinkar som du lätt blandar till. En Bellini med mango och lime är perfekt. Det enda du behöver är lite bubbel, frysta mangobitar och en lime så har du en underbart festlig och god drink. 

Mousserande med björnbär och rosmarin är också en höjdare. Gör björnbärssockerlagen i god tid innan så den hinner svalna av helt bara. Sedan lägger du i lite ekologisk rosmarin så har du en lätt smak av rosmarin. 

En annan favorit som seglade upp på en topplacering under året var Pornstar cocktail . Det är en fantastisk drink med vanilj, passionsfrukt och bubbel. 

Nu ska jag ut och ta en löptur i skogen med en vän. Har inte sprungit ute på några månader så vi får se hur det går. men skönt att ha hunnit träna en sväng idag ändå. 

Är du sugen på annan drink så kika in på kategori Drinkar & Tilltugg . Där hittar du en massa tips på drinkar och snacks som du snabbt fixar till drinken. 

GOTT NYTT ÅR PÅ ER

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *