Lägg in din egen härliga sill i jul, enkelt och godast

Egeninlagd sill är så enkelt att få bra och godare än vilken köpesill som helst. Just därför är det roligt att passa på att lägga in den där egna sillen några dagar innan jul så att den får stå till sig och smakerna hinner utvecklas. 

Här får ni tips på de absolut bästa sillen till jul. Har ni någon bra sill som ni alltid gör? Jag är ingen slukare av sill, vill bara ha några bitar, på jul, påsk och midsommar.  Desto viktigare att det då är bra grejor. Den ena favoriten är inlagd sill med bacon och pepparrot . Jag gillar när den inlagda sillen är insvept i en härlig röra med roliga smaker. Är inte så förtjust i rena sillbitar. 

Den andra är skärgårdssill med röd stenbitsrom, morot, massa dill och annat gottigt. En sill med lätt sommarfeeling, supergod. 

Fler juliga tips kommer här på bloggen!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *