Julpyssel och tid tillsammans i jul

Tid tillsammans är ledordet julen 2016. Det har visat sig i olika undersökningar att det är det vi önskar oss allra mest den här julen. Så jag och barnen tog en helkväll och julpysslade ihop en julvimpel. 

Jag öste på med massor med ICAs julvimpelset, juliga klistermärken, glitterpapper, glansigt papper, tryckbokstäver, pärlor och limpistol och så satte vi igång. Det var så roligt och vi satt länge utan stress och bara knåpade. Det var verkligen underbart. Allt pyssel är från ICA.  Visste inte att ICA hade så mycket pyssel, limpistol och allt. 

Jag var på ICAs julfrukost i september. Då var temat En jul tillsammans: vilket de visade genom att man satt vid runda bord och maten stod på bordet. Den skickades mellan varandra under småprat. Jag känner också det mer än något annat i år, att jag vill umgås så där Bullerbyaktigt med barnen.  Så den här julen har jag köpt en 1000 bitarspussel som vi har börjat lägga tillsammans, vi bakar ihop som vi alltid har gjort, jag har köpt flera familjespel i julklapp till oss och så den här hela pysselkväll förra helgen som var min helg med barnen. Vi kommer ha många fler pysselkvällar. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *