Julklappsköp, Jessica Frej och Sickla Köpkvarter

Idag är julklappar på agendan. Vet ännu inte helt 100 vad jag ska köpa till barnen. Tror att de kommer få lite kläder, kanske något till skidutrustningen och böcker. Det är i alla fall säkra kort. Ska till Sickla Köpkvarter och passar då även på att säga Hej till Jessica som kommer finnas där idag. Vet du ännu inte vad du ska köpa till en när och kär, ja då kan jag verkligen rekommendera dig att köpa Jessicas bok, alla festrecept du behöver på ett och samma ställe. Här är infon från Sickla Köpkvarters hemsida:

Möt Jessica Frej Hon signerar sin senaste bok, bjuder på smakprover, inspiration och smarta genvägar i köket. 18e december kl. 15-18 i Sickla Galleria

Man kan alltså där även passa på att fråga Jessica om tips. Jag berättade för barnen att Jessica var där idag. Sa att jag skulle gå förbi och få lite tips. Annie såg helt frågande ut: ’Men varför då? Det är väl bara att messa Jessica om man vill ha något tips?’. Jo…Förvisso. Men idag ska jag i alla fall gå förbi under min julklappsrunda. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *