Sangria Sangria Sangria

Vit sangria

Sangria på olika sätt. Här kommer fyra olika sorters Sangria som alla är väl beprövade, fräscha och kommer göra succé. Vi börjar med en Vit Sangria med citrus och mynta. Läskande fruktig. En Sangria är nog bland det lättaste du kan göra. Du bara häller ihop allt i en kanna och låter det stå ett tag så att smakerna får blomma ut tillsammans.

sangria-deluxe0

Vill du hellre ha en röd Sangria och den traditionella varianten så gör de en Sangria Deluxe. Den innehåller både Konjak ,Cointreau och kanelstänger. Ett recept jag har gjort sedan massa år, Det här är en riktig spansk Sangria med rika smaker som blommar ut i och med alla ingredienser. Spendera inte pengar på något dyrt vin då du gör Sangria, det är bortkastat då du tillsätter så många andra smaker som tar över. Sangria passar fint till grillat, på midsommar, till mingel och det bästa av allt är att du kan förbereda stora kannor flera timmar innan. 

sangria-snabbvarianten0

Vill du göra en snabb Sangria så testa den här Sangria på snabbt sätt. Den här innehåller inga andra spritsorter bara rött vin, frukt och fruktsoda. Behöver bara dra en timma dessutom. Himmelsk! Den här gör jag då jag kommer på lite sådär spontant att en Sangria skulle sitta fint. Vid severing av Sangria så tillsätter du massa is, en kall Sangria en varm sommardag är oslagbar. 

alkoholfri-granatsangria0

En alkoholfri Sangria gör du enkelt genom att t ex använda granatäppeljuice, kanelstänger och ösa på med frukt. Blir läskande och du saknar inte alkoholen alls. Bra som en barnsangria, gravidsangria, för de som kör eller bara för att den är så god. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *