Kalas på Andy’s lekland

Andys Bromma

Just i det här rummet, på Andy’s Lekland i Bromma, kommer Annie ha sitt 8-årskalas nästa helg. Det blir kalas i Godisrummet. Jag är så nöjd med beslutet att leja bort kalaset i år. Förra året (och  många andra år) har jag spenderat så otroligt mycket tid på kalasförberedelser. Till exempel så satt jag förra året uppe en hel natt för att göra Olaf till Frosttårtan , och så har det varit många födelsedagar. Jag har velat göra det så bra att när kalaset väl är så är jag helt utmattad, eller redan innan.

Andys lekland kalasrum

I år har jag bara sett fram emot kalaset. Det ska bli så roligt. Annie har fått välja kalasrum. Jag föreslog Fotbollsrummet, Piratrummet eller Bilrummet och Annie blev alldeles förskräckt. Bara skojade lite med henne. Hon tvekade inte en sekund med att hon skulle ha Godisrummet. När vi var där i höstas så gillade båda Djungelrummet och Rymdrummet också. 

Andys Lekland Bromma

Det är lite vågat att ha det på Andy’s Lekland i Bromma, eftersom vi bor i Nacka. En bit att åka för Nackaborna. Alla inbjudna är Annies klasskamrater, alla 15 tjejer i klassen, boendes i Nacka. Faktiskt så har alla tackat ja, utom en som är bortrest. Det blir lite ovanligt för alla att bege sig utanför Nackas gräns på kalas. Alla tidigare kalas har varit på lekland i Nacka eller hemma hos någon. Men jag och barnen har fastnat totalt för Andy’s Lekland i Bromma. Verkligen allra bästa leklandet:fräscht, stort och luftigt, interaktivt och god mat.  Så jag är så övertygad om att även Nackaborna kommer tycka att det är så värt det.  Det ska bli roligt att se barnens miner då de kommer dit. Mina barn blir storögda varje gång de kommer till Andy’s i Bromma. Till och med en sådan detalj som skåpen är magiska då man öppnar dem med sitt armband, så även barnen kan öppna skåpen. 

Andys lekland

Så, snart smäller det, för det kommer bli ett hejdundrande 8-års-kalas på Andy’s om en vecka. Det blir härliga rutschkanor, klättervägg, rum där man kan klä ut sig eller låtsas vara pizzabagare, god mat, överraskningar, bollhav i växlande neonfärger, tunnlar, studsmattor och massa massa annat roligt.  

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *