Veckomeny

vegetarisk-kebab-med-kryddig-bonsalsa-och-graddfil-i-en-wrap0

Vegatarisk wrap eller vegetarisk kebab som för det första är mättande matig, fräsch och både barnen och jag är så förtjusta i den.  Tja, Veckomeny skulle var på bloggen igår söndag. Helgen var så fullspäckad så när jag lade barnen på kvällen så somnade jag till och vaknade så sent att det fick bli måndag morgon istället. I fredags var jag på Jamaicansk restaurang med vänner. Sedan lördag var jag med barnen. Både Annie och Magda har dans på lördagar. Efter dansen så var vi på Postmuseum i Gamla Stan. Söndag var det våffelbrunch hos vänner. Det gick i ett och jag som skulle ha hunnit planera in resor, födelsedag för Annie och diverse annat, hann bara hålla ställningarna. Men nu i veckan bara måste jag hinna fixa resor och annat. 

lax-hummersas-toppad-med-kraftstjartar0

Lax i hummersås och toppad med kräftstjärtar , jag gillar rätter som är krämiga, men ändå smakrika. Ost i mat är också en av mina bästa grejer. 

kycklinglasagne0

Kycklinglasagne med massa goda grönsaker som Zucchini och paprika brukar vi också göra. Försvinnande god. Passar utmärkt med apelsin- och äppelsallad. Jag märker att det blir många krämiga, ostiga recept den här veckan. Men får man någonsin nog? Tror inte det. 

smarrigaste-tacopajen0

Sedan har vi världens avslutning på veckan med Tacopaj. Såklart krämig och med ost. Jag har inte missat att det är Alla hjärtans Dag på söndag. Det kommer tips på allt från romantiska huvudrätter till desserter. 

imponera-pa-dig-sjalv-med-en-grindalimpa1

Har ni inte testat att baka Grindalimpa så imponerar ni lätt på er själva med det här receptet. Den hemliga ingrediensen som gör det sådär mustigt syrligt, ser ni om ni kikar på receptet.

Ha en fin matvecka, jobbvecka, barnvecka, sportvecka och på alla andra sätt!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *