Vegetarisk kebab med kryddig bönsalsa och gräddfil i en wrap

Vegetarisk kebab

Vegetariska kebabbitar är en sprillans ny produkt hos Hälsans Kök. Jag tyckte kebabbitarna var så goda att jag inte kunde sluta äta ur pannan. Läckert som bara den med bönsalsa och gräddfil i en wrap.

Vegetarisk kebab bönsalsa

Du behöver (4 pers)

280 g Vegetariskt kebab (finns i Hälsans Köks sortiment)

400 g svarta bönor eller kidneybönor (färdiga)

1 röd lök

2 tomater

1 knippe koriander

1 lime (saften)

1 msk olivolja

tabasco

salt, peppar

 

Tillbehör

125 ml gräddfil

8 tortillabröd

Vegetarisk kebab bönsalsa

Gör så här

Skala och hacka löken fint. Hacka tomat och koriander. Blanda lökhacket med tomater, avrunna bönor och koriander i en skål. Tillsätt limejuice och olivolja. Droppa i någon droppe tabasco, rör runt och smaka av med salt och peppar. Blanda runt.

 

Värm lite olja i en panna och stek på kebaben. Servera med bönsalsa, tortillabröd och gräddfil.

Linda

3 kommentarer

  1. Både jag och sambon (som är en riktig köttkille!) älskar denna veggie-kebab!!

    Serverar på liknande sätt, i tortillabröd med massa grönsaker och vitlökssås gjord på kesella. Supergott även att göra kebabpizza med dessa godbitar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *