Cloetta – Smaskiga nyheter

DSC_0222

Lonka fudge på påse, AKO Frukt, snören med smak av cola och rostade Macadamianötter. Att vara med i Cloettas smakpanel är hårt arbete minsann. Jag och barnen har smakat av Cloettas senaste nyheter som ännu inte finns i butik, men väldigt väldigt snart. Från och med vecka 7 kan du hitta nyheterna i butik. Så vad är då nytt och vad tyckte vi?

DSC_0191

Barnen tyckte att AKO Frukt och Cola snörena var bäst, och jag fick stoppa dem innan de fick ont i magen. Doften av fruktkolorna, är som en sommardag. Den rosa doftar av mjukglass med solmogna jordgubbar. Mycket goda, tyckte även jag. 

DSC_0235

Här har ni mina absoluta bästisar bland nyheterna. Lonka Soft Fudge Vanilla på påse. Farliga. Jag köper alltid dessa bland lösgodiset, nu på påse alltså. Lonka fudge har alltid varit mitt favoritgodis och nu finns de purfärska i påse. Macadamia – Torrostade (utan olja) över öppen eld för att behålla sin krispighet. Och de är krispiga som bara den och kommer vara återkommande gäster här hemma. Jag kommer även använda dem i bakning och desserter. 

DSC_0253

Jomen , just. Ny Läkerol med smak av Ginger Lime, helt rätt i tiden. DentaFresh i smakerna Strawberry Mint och Licorice Vanilla. Yummie!

DSC_0278

Lite mätt nu. 

Linda

2 kommentarer

  1. Här har vi oxå haft godis test idag !!
    ”nygamla” favoriter och nya spännande smaker
    – Hela familjen var därmed överens, WOOW vilka nyheter !! 🙂

  2. Mmm 🙂 Lonka fudge på påse finns här i Amsterdam och de är ju så goda. Macadamianötter är jag också förtjust i. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *