Veckomeny och Overnight oats

Veckomeny

Well, ny vecka. Hann inte rätta så mycket jag hade tänkt under s k Höstlovet (absolut inget ledigt utan massa saker att fixa och rättning), men ändå igång. Well, vad mer…Rolig vecka framför mig på alla möjliga sätt. Magda har höstfest på förskolan och har övat hemma på höstsånger, jag ska svischa förbi ett event och provsmaka SJs nya meny (hoppas de har tänkt på intoleranser som gluten och laktos och dessutom lite hälsoperspektiv). Well, i övrigt så lite ditt och datt.  

Gratinerad Chevrétoast med persimon – Persimon nu i säsong så passa på

Lax med godaste röran – Grym röra på ägg, avocado och rom

Pasta Tricolore med kyckling – Snabbfixad pasta

Kassler med currysås, äpplen och plommon – Barnen älskar de här

Overnight oats

Har ni ännu inte testat Overnight oats så är det dags. Perfekt frukost att förbereda kvällen innan. Du äter den kall och det är riktigt gott. Den här är dessutom med chiafrön. Jag toppade den här med Nana Ice Cream, men det behöver du verkligen inte göra om du har bråttom. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *