Andys Lekland i Bromma – Störst, bäst, roligast

DSC_0082

Sveriges största lekland har slagit upp portarna. Vi var i förra veckan inbjudna på VIP premiär av Andys Lekland i Bromma. Och har ni någon tid över överhuvudtaget under höstlovet så åk hit. Bästa, roligaste och på stor luftig yta. Magda grät när vi åkte härifrån för hon ville inte lämna. 

DSC_0164

Det är ett lekland med ett helt nytt tänk.  Här finns utrymmen för experiment, rollspel och kreativt skapande förutom alla rutschkanor, bollhav. klätterställningar, tunnlar, hoppmattor osv. 

DSC_0128

Massa roliga saker och massa pigga färger på allt. Ser ut som vi var helt själva. Det var vi då inte, det vara drop- in och väldigt många kändisar och bloggare där med sina barn. Men visst hade vi en exklusiv lekstund där under några timmar. Men det är så stort och rymligt att många får plats utan att det skulle kännas för trångt. Gillar skarpt att det var så öppet. Rätt ofta kan lekland kännas så trånga att det blir så svårt att se sina barn. Inte här. 

DSC_0093

Första gången som även vuxna åkte som galningar i rutschkanorna. Jag åkte 5 gånger, och hade gärna åkt fler gånger. Vet inte vad det var som gjorde att de här var sådär extra roliga.  

DSC_0135

Barnen åkte däck några gånger och det gick sådär lagom undan.

Bollhav som ändrade färg i olika neonnyanser. 

DSC_0102

Många studsmattor bredvid varandra. Jag hoppade också såklart!

DSC_0133

Fanns till och med en fotbollsplan med låtsasgräs som blev väldigt populär.

 

DSC_0208

För de mindre fanns en stor härlig avdelning med rutschkana och studsmatta med vatten under. Barnen var helt fascinerade och Magda fastnade verkligen där. 

Matpaus i lekandet. De har en stor egen matavdelning med hamburgare, pizza, sallad man plockar ihop själv, Honeycombs youghurtglass där du väljer mellan massa toppings, färskpressade juicer, frukt, Ellas barnmatspåsar och plockgodis. Lycka!

DSC_0223

Rollspelsrummen har jag inte sett någon annanstans, så kreativt! I teaterrummet klädde de ut sig och om sig, om och om igen.

DSC_0032

Utanför pizzerian…. I sina favvokläder Mumin. Sätter alltid på barnen färgglada kläder då vi är på ett lekland då ser man dem fort. Så det var medvetet att Magda skulle vara knallrosa. 

DSC_0238

Jag, jag tittade trånande mot biblioteksrummet med massa sittpuffar och böcker. Tänk att sitta där inne och läsa bok efter bok för barnen, eller i alla fall den ena medan den andra gjorde något annat. Eller så kanske jag skulle kunna slumra till lite bara…

DSC_0227

Bilverkstaden såg även den så rolig ut. Det fanns flera andra rum. Känns som jag inte kan visa nog med bilder på allt. Här kan man verkligen spendera hur många timmar som helst. 

Andys lekland kalasrum

Du kan även ha kalas i något av alla kalasrum: djungelrummet, rymdrummet, godisrummet eller fotbollsrummet (men där ville Magda och Annie inte vara). Fräscha, fina, roliga rum. 

DSC_0212

I plurret, men utan att blöta ner sig, toppen. 

Andys lekland

Tack härligaste Andys Lekland för världens bästa kväll, vi kommer snart tillbaka!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *