Halloween – Sista minuten tips

  Halloween nyponsoppa

Halloween!! Nu blir det lite extra allt hela helgen. Tänkte ge er lite snabbtips för att fixa det sådär lite extra läskigt. Vad ska ni förresten göra under Halloween? Jag och barnen ska på middag ikväll till Annies klasskamrat och mamma. Det ska bli hur underbart som helst. Resten av helgen ligger lite öppen, just nu.

DSC_0076

Snabbt tips för att komma in i Halloweenstämning är att blanda orange och svart. Här Har jag först dragit en klyfta lime runt kanten på glasen. Gör det gärna lite slarvigt (blir lite läskigare så).  Dra runt den doppade kanten i lakritsströssel. Låt stå och torka till lite. Vid servering häll i nyponsoppa.

DSC_0055

Jag köpte igår en form på Panduro för skelettdelarna för 29 kr  och tryckte ner vit sockerpasta som jag lät torka några timmar. Du har skelettdelar du kan lägga ut lite var som. 

DSC_0072

Chokladpenslade löv är lätt att göra genom att bara pensla på lite smält choklad.

DSC_0079

I Martiniglaset även där nyponsoppa.  Dela en stor Marshmallows på mitten. Bryt av en grillpinne så den blir lagom lång. Blöt den, då är det lättare att trä på marshmallows (tro mig jag testade massa olika sätt och marshmallowsen bara gick sönder). Använd ätbart lim (finns på t ex Panduro) för att klistra på ögon av något slag. De får du ju ta bort dock när du ska äta upp marshmallows, annars får du väldigt ont i magen. 

Halloween

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *