Veckomenyn och Pollykladdkaka

Veckomeny

I helgen tog verkligen min energi slut. Efter uppstartsveckor på jobbet med alldeles för mycket, Magdas eksem som inte blir bättre och allt man ska hinna med så har jag somnat vid läggningen av barnen både fredag och lördag. Har varit helt slut faktiskt. Så det blev ingen uppdatering alls här på bloggen. Dock har jag hunnit spendera ett antal timmar på IKEA och fixat lådor till den garderob jag satt in i sovrummet, ett nattduksbord till sängen och hittat några bra hyllor till barnens rum. Det ska bli så skönt att få ordning på allt och det kommer bli hur fint som helst. Här kommer lite smått och gott inför veckan. Själv ska jag ut på middag ikväll, längtar!

Tomatrisotto

Wrap med kalkon och chimichurri

Pasta med salsicca och fattigmansparmesan

Lax med koriander, lime och vitlök

pollykladdkaka

Vill ni baka något gott till helgen så rekommenderas verkligen den här Pollykladdkakan: seg, mjuk och hur farligt god som helst. Bara så ni vet. Stor Kram till er och ha en riktigt fin vecka.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *