ME Time

Moonsun organic

Hösttröttheten kände jag av för första gången i helgen. För att pigga upp och piffa upp så började använda det svenska märket Moonsun Organics produkter. Deras produkter är ekologiska och fyllda med aromaterapi, för att boosta hela dig. Det är rena produkter som är utvecklade av två kvinnor som är utbildade holistiska/naturkosmetiska hudvårdsterapeuter och aromaterapeuter.  Jag använder just nu för ansiktet: Vitamin C Serum som är ett fuktgivande serum med vitamin C, aloe vera, havtorn, lind och neroli; Flower Tonic, en spray som du använder efter rengöring för att återfukta huden eller när som. Jag har alltid en fuktspray på jobbet som jag spraya med flera gånger per dag; Face Oil med havtorn och jojoba, doftar av neroli och lindblom. Hur lyxig som helst i ansiktet. Känns som den gör underverk, helt silkeslen. Jag har den på kvällen efter att ha sprayat Flower Tonic. Bort med trötthet och glåmighet. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *