Mumintroll och Chokladvåfflor

Muminpyjamas

Gooood Morgon helg! Vi har varit ute på balkongen och känt in vädret. Det är lite si och så idag, ena stunden molnigt och mörkt och andra stunden soligt. Jag och deras pappa har delat upp tiden med dem nu sedan några veckor tillbaka. Från att vi har bestämt från vecka till vecka, och ibland dag till dag vem som har barnen så har vi strukturerat upp det hela. Vi har dem nu varannan helg från fredag till måndag och mitt veckan några dagar var. Mycket mycket bättre, för alla. Så nu i helgen är de hos mig. Så mysigt!

Chokladvåfflor

Igår kväll började vi helgen med chokladvåfflor och sprillans nya pyjamasar. Barnen har fått så mycket fina kläder med karaktärerna från Mumin. Har lovat dem att de ska få ha på sig Muminkläder hela helgen. 

Mumin

Lilla My passar ju Magda som hand i handske och på Annies är det supersött med silvertext. På många av Mumins 70 års jubileumskläder är det detaljer i silver och guld. Verkligen fina. För ni har väl inte missat att Mumin fyller hela 70 år i år? Nu dags att klä på oss och iväg på lite ärenden.  Nu ser det faktiskt ut som att det kommer regna. Hoppas ni har en superfin helg.

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *