3 muffins till utflykter

Muffins är det bästa bakverket att ha med på utflykter oberoende av årstid. De är lätta att svänga ihop, hålla i handen. Du kan variera dem i oändlighet, göra dem glutenfria, laktosfria, med bär, nötter, kryddor. Det är även praktiskt då de har ett papper som skyddar. 

just-ja-citronmuffins0

Mina favoritmuffins är verkligen dessa saftiga Citronmuffins. De här är gjorda med naturell yoghurt, ekologiska citroner och toppade med vallmo frön och oemotståndligt goda. De här har jag gjort så många gånger till utflykter att jag inte kan räkna gångerna. Alla tycker om dem. Jag har gjort dem som vanliga muffins, minimuffins, sockerkaka, allt funkar. 

blabarsmuffins-till-badutflykten1

Blåbärsmuffins med frasigt täcke är också mina favoritmuffins på utflykter. Toppingen är galet god. Underbara muffins till utflykten. Det var verkligen länge sedan jag gjorde de här blåbärsmuffins, alldeles för länge sedan. Mina barn gillar de här massor. Det är bra att gå igenom sina arkiv ibland. Blåbärsmuffins måste jag göra bums. Brukade göra dem till dagar vi spenderade på stranden. 

kardemummamuffins-utan-gluten-fredagsmyyyys0

Om du snabbt vill svänga ihop Glutenfria kardemummamuffins , så vips här är receptet. De här blir goda till vem som helst oberoende om du är glutenintolerant eller inte. 

Det kommer bli mer picknickförslag efter helgen! Så glöm inte att kika in här. Det blir utflykt för oss med picknick idag med en stor del av min familj. Supermys!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *