VINN Roligaste kalaset på Andy’s Lekland i Bromma

Andys lekland bromma kalas

Jag har fått äran att tävla ut ett kalas på Andy’s lekland i Bromma!  I februari hade Annie kalas på Andy’s Lekland i Bromma och det var oerhört lyckat. Det var ett helt fantastiskt kalas, ett drömkalas. Det var massa lek i rutschkanor, tunnlar, rollspelsrummen, skattjakt med pris till alla barn, glass med valfri toppings, hamburgare och bäst av allt: barnen var överlyckliga.

Andys lekland bromma kalas

Andy's lekland bromma kalas glass

Populärast under dagen blev nog efterrätten yoghurtglass med valfri topping. Ni kan kanske tänka er själva hur glada de blev över att välja och vraka bland det här godiset på den här söta buffén. 

Vill du vinna ett eget kalas? 

Så här tävlar du:

För att vinna ett alldeles eget kalas på Andy’s Lekland i Bromma så svarar du på nedanstående fråga och skriver en motivering till varför just du ska vinna kalaset:

Fråga: Andy’s Lekland i Bromma har flera kalasrum. Hur många kalasrum finns det sammanlagt på Andy’s Lekland i Bromma? Vilket kalasrum skulle du välja att ha kalas i? Motivera ditt val. 

Tävlingen avslutas om precis en vecka fredagen den 1/4 kl 23.59.

Jag väljer ut en lycklig vinnare som får ett valfritt kalas hos Andy’s lekland i Bromma. 

PS. Svar hittar du på sidan för Andy’s Lekland i Bromma

Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Glöm inte följa Följ min blogg med Bloglovin för att inte missa någon rolig tävling eller bra recept.

 Andys lekland bromma kalas

Linda

8 kommentarer

  1. Det finns 8 olika rum! Min son skulle helt klart välja godisrummet. Jag menar, vilka barn älskar inte godis (även om godis för vissa kan vara frukt, glass eller liknande)?! Ett fantastiskt kalas för barn med mycket spring i benen på bästa leklandet som kan avslutas med godisjakt i godisrummet. Upplagt för en dundersuccé!

  2. svar: 8 olika rum.
    Rymdrummet skulle jag vilja välja åt min systerson som snart fyller år. och rymden är ju perfekt och ha kalas i om han nu vill ha det.

  3. Det finns 8 olika kalasrum. Min son pratar redan om att ha ett Piratkalas då hans kompis hade det. Så ett kalas i Piratrummet vore verkligen något för honom. Eftersom jag ska få en bebis i nästan samma veva som sonen ska fylla 6 år, så vore detta en lyxig dröm som går i uppfyllelse för både honom och mig. Han får ett kalas på ett lekland och mamman slipper stressa med allt som ska fixas inför ett kalas.

  4. Så klart vill vi vara med och tävla!
    Förstod dock inte om svaret skulle mailas eller svaras direkt i bloggen…paddan lever sitt eget liv och ibland kommer inte kommentarsfälten upp…

    Leklandet har 8 st kalasrum (varav två lika stora discorum). Nora väljer, (precis som sin mamma) Godisrummet då det är ”många barn som tycker om godis och blir glad av färgerna i rummet. Det är kul med alla färgglada saker.”
    /Nora 6 år men som fyller 7 år i September

  5. 8st olika rum.
    Det här är precis vad dottern önskar sig ett kalas på ett lekland är drömmen. Just Andys har hon tjatat om att åka till vi har aldrig varit där. Discorummet skulle min dansglada dotter älska att få ha kalas i, lyckan vore total.

  6. 8 st kalasrum. (varav 2 likadana diskorum)
    Min son har precis fyllt 8 år och han ÄLSKAR fotboll ,ungefär lika mkt som jag älskar honom!
    Jag vet att han önskan om ett kalas på lekland har funnits sen han var fyra, men för oss har drömkalasen varit för dyra.. I år har flunsan oss knockat och hittills har han inget kalas fått ha, vi bor så trångt och ute var vädret inte bra. Jag kan inte alls kicka boll, men har på hans drömmar koll. Vinst i fotbollsrummet skulle innebära att båda kompisar & fotbollsgänget fick komma, och fira hans stora dag på fotbolls-kalas på Andy´s i Bromma!

    • Hej Anna! Vinnarinlägget finns på bloggen sedan någon dag tillbaka. Allt Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *