Påskamaten – Kort och Gott

DSC_0163

Påskmaten i år blev så här, eller i alla fall en del av lunchen:  Inlagd sill, Janssons, korv med tryffelmajo och rostad lök. 

DSC_0166

Godaste skärgårdssillen, egeninlagd. Massa stenbitsrom, krispiga morötter, rödlök, dill, senap osv

DSC_0184

Jag som inte är så förtjust i sill i vanliga fall tyckte att den här var så god. Men jag föredrar också sill med massa gojs där sillen bara blir en liten del av alltet. Jag vill inte ha för mycket ren sillsmak. Så den här var helt i min smak.  

DSC_0176

Mysig påsk. Jag har tagit det så lugnt i påsk, varvat ner enormt mycket. Det behövdes. Jag har varit något uppe i varv över massa på jobbet, med barnen, saker som ska planeras, dead lines hitan och ditan. Har ni haft det bra i påsk, tagit det lugnt, ätit gott?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *