Kalas på Andy’s Lekland i Bromma

Kalas Andys Lekland Bromma

Världens bästa kalas var det i söndags på Andy’s Lekland i Bromma. Det här gänget, alla tjejerna i Annies klass (tre stycken kunde inte) var inbjudna och gjorde, tillsammans med Andy’s Lekland i Bromma, kalaset till det bästa någonsin. Tänkte att jag skulle visa hur ett kalas på Andy’s Lekland i Bromma går till. 

Andys lekland bromma kalas

Vi hade bokat kalaset till 10. När du kommer till Andy’s så möts du upp av en kalasvärd med ballong där kalasbarnets namn står. Så Sabina mötte upp med lila ballongen och tog med oss till Godisrummet som Annie hade valt. 

  Andy's lekland bromma

Det börjar med 1 timmas lek på Andy’s Lekland. Det var bra att de fick börja med att springa av sig, röja runt lite. 

Andy's lekland bromma rutschkanor

Jag bokade in kalaset för rätt många veckor sedan HÄR. Var ute i god tid om du vill ha ett speciellt rum, dag, tid. Speciellt helgerna är av förklarliga skäl snabbt uppbokade.  

DSC_0943

Som förälder fick man den lila ballongen med Annies namn på. Så den vandrade jag runt med så att barnen snabbt kunde identifiera en om de behövde gå på toaletten eller då man skulle samla in dem för lunch. Bra grej. 

Andys lekland bromma kalas

Lunchen blev hamburgare med pommes, sallad och dipper. Gillade att de hade sallad till och att barnen själva fick ta sallad och pommes ur gemensamma skålar. Känns mer som familjemiddag då och blir inte så stelt. Två barn var laktosintoleranta och det fixade Andy’s galant med annat bröd till burgarna och till desserten isglass istället för yoghurtglassen. 

Efter maten presentöppning och sedan tadaaaam, det bästa desserten: Yoghurtglass med vaniljsmak och de bästa toppings någonsin enligt barnen. Det rullades in en vagn med stora bägare och ett stort urval av toppings, allt från regnbågsströssel, kolasås, godis till frukt. Gissa om de gick loss och var i himmelriket. 

Topping Kalas Andy's Lekland Bromma

Så gott och generöst tilltaget. 

Andy's lekland bromma kalas glass

Att ha kalas på Andy’s Lekland i Bromma är en väldigt välordnad historia. Allt flöt på helt utan incidenter och problem.  Tyckte det blev lagom mycket röj och lek och bra varvat mellan att sitta ner och vara aktiv. Kalasen på Andy’s håller på mellan 2½ timma, vilket kändes alldeles perfekt. 

kalas andy's lekland bromma skattjakt

Efter glass- och godisorgien blev det skattjakt med frågor runt hela Andy’s lekland och alla barnen var på och engagerade i att svara på frågorna. 

Andys lekland bromma kalas

Barnen gick hem med varsin påse från skattjakten som innehöll tatuering, lite godis, målarbilder, armband osv. De var mer än nöjda och lite lite slut. Jag konstaterar att jag nästa gång kan sätta mig och låta Andy’s styra det själva istället för att springa med på skattjakten och försöka lokalisera alla. Det var inga som helst problem för barnen att hitta oss vuxna eller veta var vi var och personalen på Andy’s gör ett kanonjobb med att styra upp allt. 

Andys lekland bromma kalas

Tack Sabina på Andy’s Lekland i Bromma för att du gjorde dagen helt perfekt och tack till hela Andy’s för sådant härligt kalas. Det gladde mig också att föräldrarna  varit så positiva efter och hämtat hem glada barn. En förälder mailade mig och skrev att jag nu kanske startat en ny trend bland nackaföräldrarna då deras dotter var säker på var hon skulle ha sitt kalas. Så glad och övernöjd med dagen. Det allra bästa var att Annie sa att det här var det bästa kalaset någonsin. 

Linda

2 kommentarer

  1. wow vilket lyckat kalas 🙂 vilken dröm det skulle vara för sonen 🙂 Han älskar ju verkligen Andys Lekland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *