5 Bästa Förrätterna till Påsk

Lite smått och gott innan påskamaten skadar verkligen inte. Vet ni ännu inte vad ni ska göra så kommer lite av mina förslag här. Det finns massa fler under Kategori Förrätter eller under Kategori Påsk.  De kan självklart vara en del av påskbordet också, inte bara förrätt.  

Sojamajonästoppad salmalax – Ta det kex eller bröd du själv vill som grund. Går på ingen tid eftersom Salmalax är redo att skivas direkt. Det enda som du gör är att slå en sojamajonnäs.  

Denna soppa! Crème Ninon. Lyxig ärtsoppa toppad med mousserande: Crème Ninon med frasiga Västerbotteoststänger. Så fräscht lyxig. Tycker om att ha något frasigt till soppa och dessa stänger går snabbt att göra. Här tog jag Västerbottensost, men man kan ta vilken ost som helst såklart. 

Vill ni ha en rekordsnabb förrätt så gör Lammkorv med tryffelmajonnäs och rostad lök. I receptet så gör jag majonnäsen själv. Men har du snålt med tid men vill ha WOW effekt så tar du färdig majonnäs och droppar i lite tryffelolja. Steker på korven och bara monterar allt på en bit bröd med tryffelmajonnäs och rostad lök. 

En smakrik förrätt är denna. Det kanske inte syns på bilden men glassen är små. Det blir för mycket om man gör den i stora glas, Tomatcocktail med parmesan, pesto, pistachnötter

En riktigt fräsch förrätt är den här favoriten Räkor med parmesankräm, melon, babyspenat, alldeles lagom som rätt på påskbordet, eller innan. 

Ha en särdeles fin påsk!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *