Halloween – Veckomenyn

Veckomeny Halloween

Snart höstlov och Halloween. Lite gott till Halloween eller när som. Jag gillar pumpa som ingrediens och tänkte testa lite fler saker i år med pumpa. Ugnsrostad pumpa och pumpasoppa kan jag bara inte få nog av. Har däremot inte testat att baka med pumpa eller desserter med pumpa. Har ni testat? Måste göra det. Tror att det är det att man inte riktigt vet hur det ska smaka eller hur man gör riktigt med pumpa när det kommer till bakning, men jag ska testa. Har lite idéer. Jag ska åka utomlands till helgen. Min första utlandsresa det här året, konstigt, men jag har inte varit utomlands en enda gång det här året mot fem gånger förra året. Men nu så! Jag berättar vart jag ska under veckan. Längtar hur mycket som helst. Så skönt också att jag har haft finaste helgen med barnen. Vi har varit på stan och ätit på Paolo Robertos Pane Fresco på Åhlénshuset. Gott. Magda tyckte att hon för första gången hade varit på en RIKTIG RESTAURANG och kände sig stor och viktig. Vi köpte självlysande huggtänder till Halloween (som Magda lyckades tugga sönder rätt så direkt, även Annies). Annie har svischat hit och dit på alla sina aktiviteter och kalas. Jag och Magda fick också hoppa in och vara med på söndagens kalas på Lek & Bus då Annies kompis mamma blev kräksjuk. Så 12 vilda 7 åringar som körde järnet i Disco rummet. Oj oj oj.   De hade så roligt!

Läskigt god pumpasoppa – Jag toppar gärna med kalkonkorv, men inget måste

Varmrökt lax med örtsås, parmesan och mandelspån – Snabbfixad och supergod

Kanelkyckling – Med den här rätten vann jag en mattävling

Pannbiff – Typ bland det godaste som finns

Maskar-i-jord-pudding – En lagom läskig efterrätt som fixas snabbt och lätt, och blir kusligt uppskattad av små som stora. 

Linda

2 kommentarer

  1. Alltså den där rätten låter huuuur god som helst! Såg den på din instagram och kände direkt att jag måste testa den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *