Chokladpudding med oreos och godismaskar

Den här chokladpuddingsskapelsen, maskar i jord, blev väldigt uppskattad här hemma. Lördagsdessert och perfekt till kalas eller då man har ett gäng barn på hemmaplan. Inte svårt alls att göra, gjorde den lite på en höft,men ska försöka förklara på ett ungefär. Den är dessutom så god att man lätt kan äta flera, fast lite mäktig kanske…
Du behöver (för 4 mindre glas)
Chokladpuddingspulver
Mjölk
1 dl grädde
1 paket Oreos
Godismaskar i olika färger
Gör så här
Ta isär sådär 6 oreokex och skrapa bort det vita (det behöver du inte). Krossa kexen i en mortel/matberedare/för hand. De här momenten gjorde Annie mer än gärna.
Blanda till 2 portioner chokladpudding, enligt instruktion på paketet. Då du vispat ihop det så låt stå i bunke och tjocka till sig något medan du vispar grädden mjukt. Vänd ner grädden och sist kaksmulorna. Häll upp i serveringsglasen. Ställin i kylen någon timma så det får stelna till.
Dela, skrapa bort det vita och krossa ytterligare 6-7 kex. Pyttsa på ’jorden’ i varje glas och lägg ner några maskar.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *