Vinterboosta barnen

manukahonung omega 3 barn

Manukahonung och Omega 3, det kör vi varje vinter hos oss. Det är mitt recept på hur man håller barnen så friska som möjligt över vintern. Nu kör vi med Manukahonungen och Omega 3 till sådär mars. Jag har skrivit massor om Manukahonungens oerhörda kraft, det är rena rama dunderhonungen, se HÄR eller HÄR för inlägg som länkar vidare. Det nya jag har läst är att det finns en hel del Manukahonung som inte är äkta på marknaden. Bioodlingsföretagarna skriver t ex om det HÄR. Burken ska ha en UMF märkning. Det visade sig nämligen att en del honung som såldes under namn som Manukahonung var uppblandat med sirap. Manukahonung är inte billigt och ju högre styrka den har desto dyrare. Men barnen får 1/3 tesked per dag. Så ungefär två burkar går det åt per vinter. Jag köper både Omega 3 och Manukahonung från kända hälsokostbutiker på nätet.

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *