Dags att vinterboosta

DSC_0379

D-vitamin och Magnesium i kombination är en riktig pigghetsboost.Till det lite Omega 3. Jag har nu testat den kombon två år i rad och det är verkligen märkbart att man blir piggare och friskare, tyckte jag. Så man överger inte ett vinnande koncept. Jag gör det enbart under vinterhalvåret när depåerna är som lägst. Börjar i november och slutar framåt april. Vad tar ni? Har ni någon annan kombination som hjälper eller tips och tricks för vintern? Barnen får alltid Manukahonung och Omega 3 för barn under vinterhalvåret. 

DSC_0380

Nu i höst har jag även blandat ihop en mix på nässelpulver, vildnyponpulver, ingefära, gurkmeja och kanel. Jag blandar ner en tesked i ett glas vatten och dricker varje dag. Så nu är jag dubbelt redo och på topp. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *