Mera jordgubbar till Midsommar

Midsommar jordgubbar

 

Här kommer lite fler tips på jordgubbar till midsommar. Finns verkligen inget godare. Här lite tips på kakor och desserter. Fler midsommartips hittar ni i kategorin Midsommar. Funderar just nu på maten till midsommar, får se vad det blir, ingen aning här och nu faktiskt. Beror lite på vädret. Blir det fint väder så kanske det blir midsommarpicknick, regnar det tja..då får vi se. Om ni inte bestämt vad ni ska göra än så är dessa säkra jordgubbskort.

Jordgubbspannkaka

Jordgubbar med basilika, lime och citronskal

Marängtårta med glass och bär

Pinocchiotårta med jordgubbar

Sommartårta med kola, dajm, jordgubbar och grädde

Jordgubbscheesecake

Linda

0 kommentarer

    • Pinocchiotårta känns som en sådan där tårta som alla älskar och som man kan variera hur mycket som helst med olika frukter, nötter osv. Den har jag sådant roligt minne av, för precis allt gick fel då jag skulle göra den första gången. Nu blev jag sugen på Budapestrulle, har aldrig testat. Ha en fin Midsommar:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *