Veckomeny & Amerikanska pannkakor

Veckomeny

Ny vecka och nedräkning till SOMMARLOV. Ska nog bli det skönaste sommarlovet någonsin. Det här senaste året har varit bland det tuffaste för mig. Jag har haft tusen extrajobb för att fixa ekonomin för mig och barnen, Magda har vaknat runt 5 på mornarna, inklusive hela förra sommaren, min moster fick cancerbesked och gick bort inom några månader och en hel del massa annat negativt, så sliten. Behöver tid att bara tänka och reflektera. Hur som hoppas ni har en bra vecka framför er. Här kommer mina tips:

Gazpacho – Godaste och somrigaste soppan

Kalvfärsbullar i tomatsås med polenta – Polenta med parmesan i, så så gott

Nötpanerad kyckling med mangosalsa – Himlans fräscht, smakrikt & gott

Smoked Paprikalax med matig sallad – Favorit i repris

DSC_0058

Till helgen, Amerikanska pannkakor, av det enkla skälet att det är vansinnigt gott! Gärna lönnsirap på det.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *