Amerikanska pannkakor – Bästa frukosten!

DSC_0058Alltså, vem gillar inte amerikanska pannkakor? Både barnen och jag är helt sålda. Det här receptet har jag använt i åratals och det levererar alltid de godaste, sådär lagom pösiga pannkakorna. Receptet räcker till 2-4 personer.

Du behöver :

1 ägg

2,5 dl mjöl

2,5 dl mjölk

2 tsk bakpulver

1 nypa salt

1 msk socker

2 msk smält smör

Bara blanda ihop och stek (gärna i plättlagg)

Linda

0 kommentarer

    • Åh, hann inte se din fråga innan. Hur löste det sig? Jag skulle vänta till servering om man vill ha det sådär knaprigt. Gör man den för långt innan så blir det ju mjukt, men gott på sitt sätt. Hoppas det blev gott hur du än gjorde! Gott Nytt år:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *