Veckomeny

VeckomenyGod morgon, God Morgon! Har ni haft det bra i helgen? Jag och vi har haft det riktigt bra. Jag var på mysigt restaurangbesök i lördags och igår söndag kom min bror med sin lilla familj förbi. Ungefär så. Veckan? Ja, det är veckan innan sportlovet minsann. Jag ser fram emot några välbehövligt lediga dagar, men har inget direkt inplanerat. Bara vara är inte helt fel ibland. Indiska visar upp sin sommarkollektion den här veckan, det ska bli väldigt spännande. Vad gör ni i veckan?
Macaroni & Cheese – Rekommenderas med vanlig eller vegetarisk korv till
Varmrökt lax med sås proppad med goda nyttigheter – Alltså, den här är en av mina storfavoriter
Svarta Lådan – Magiskt gott med nötfärs, vitkål, balsamico mm
Citruskyckling – Fräscht och bra kombo
Bröd tekakor filmjölksbröd
Den här veckan är det jag som bakar lite bröd. Har saknat att baka bröd, finns ju inget godare än varma nybakta brödbullar med smör som smälter ovanpå och en bit ost. Här två av mina favoriter: ett filmjölksbröd som smakar lite som kavring, massa bra saker i dessutom. Tekakor, tja, bara som otroligt goda när som.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *