Alla Hjärtans Dag Middagstips ♥

Alla Hjärtans dag middagNu så, lite middagstips inför Alla Hjärtans Dag! Dessa är alla väldigt lätta att göra och romantiska. Testa! Hur ska ni fira Alla hjärtans? Går ni ut och äter, fixar middagen hemma och ser på film, åker bort över helgen, köper presenter? Jag firar med mina småhjärtan hemma. Jag tänkte tappa upp ett stort bubbelbad till dem, lite kvällsmys med något gott att äta och läsa massor med böcker för dem. Hoppas jag har länkat rätt nu. Till mina dessertförslag hade jag länkat helt åt skogen (men det är fixat nu).
Salmalax i tamarisås och honung – Salmalax kan ingen motstå
Oxfilé provençale – Snabbt och sköter sig självt i ugnen
Krämig risotto med trattkantareller, kräftstjärtar och skivad tryffel
Gratinerad hummer är aldrig fel
Ha en så riktigt mysig dag på fredag ♥

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *