Woo Woo en riktig WOW cocktail

Woo Woo cocktail fredagsdrink drink tranbär cranberry

Woo Woo en riktig WOW cocktail och en fredagsdrink som passar året om, även om jag gör den mest under hösten och vintern. Skälet till det är nog att det är tranbärsjuice och det känns höstigt. Kanske kopplar man det till Thanksgiving och julen. Vet inte, för en Woo Woo kan lika gärna göras under vår och sommar.

Woo Woo cocktail fredagsdrink drink tranbär cranberry

Om ni undrar varför det är så bubbligt högst upp så är det för att det här blev årets Halloweendrink och jag slängde ner lite kolsyreis så att det skulle ryka och bubbla. Dessutom passade jag på att ändra lite i det klassiska receptet från vanlig vodka till vaniljvodka. En mycket lyckad ändring om man får säga så själv. Smaken av vanilj, tranbär och persika är ljuvlig ihop. Dunderkombo.

Bild lånad från Café

Snart helg. Vad ska ni göra? Jag ska på en stor fest ikväll och sedan träna och titta klart på Squid Game på Netflix. Den har hypats så mycket att jag var säker på att jag skulle bli besviken. MEN jag tycker att den är så intressant. Den ställer så många intressanta frågor om vad man gör mot en annan människa i en paniksituation. Står man upp för sin medmänniska eller sviker man och tänker på sig själv. Påminner mig så mycket om romanen Flugornas herre.

Woo Woo cocktail fredagsdrink drink tranbär cranberry

Tror minsann att det blir många fler Woo Woo under hösten för den gav mersmak. Ni får testa själva och se vad ni tycker. Tror verkligen inte att ni kommer bli besvikna.

Woo Woo en riktig WOW cocktail (1 drink)

  • 4 cl vaniljvodka
  • 2 cl persikolikör
  • Tranbärsjuice
  • Limeklyfta
  • Is

Gör så här

  1. Häll mycket is i ett highballglas.
  2. Tillsätt alla ingredienser. Rör om.
  3. Pressa ner lite lime.
  4. Dekorera med limeklyfta.

Trevlig Helg!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *