Veckomeny barnvecka och marängrulle med frukt och bär

Veckomeny

Veganska våfflor, frasiga såklart är ett säkert kort med barna såklart. En favorit är Hawaii wraps med ananas, kyckling och feta. Krämig räkpasta med gröna ärtor är en annan smaskighet som går hem hos mina barn. Länge sedan jag gjorde kassler med currysås, äpplen och plommon. Hade nästan glömt bort faktiskt. Gjorde den så ofta tidigare för att barnen tycker så mycket såsen och plommonen. Så, där har ni veckans meny för när det är barn med i bilden. 

The Crown

Jag är förkyld. Helt däckad för att vara ärlig. Först trodde jag att jag hade halsfluss, det skar som knivar i halsen. Men efter att ha läst på så är det nog inte det och halsen är bättre. Men jag har fortfarande feber och orkar ingenting. Jag har rättat prov hela helgen, för att jag måste. Men jag har spederat flera timmar i soffan och tittat igenom HELA seriern The CROWN. Älskar ju sådana serier. Sådär gammeldags och vackra. Kunde inte sluta titta. Har ni sett den? Var tvungen att googla Elizabeth, hennes syster Margaret och Winston Churchhill. Att Churchhill närapå avgudade Elizabeth visste jag faktiskt inte. Så fascinerande öden. Gillar att de visar relationen mellan prins Philip och Elizabeth, på både gott och ont. Det enda jag saknade i serien var hur relationen mellan Elizabeth och hennes barn var. Det visades väldigt lite om det. Annars visar den flera komplicerade relationer.  

Veckomeny barnvecka och marängrulle med frukt och bär

Veganska våfflor

Hawaii wraps med ananas och kyckling

Krämig räkpasta med gröna ärtor

Kassler med currysås, äpplen och plommon

Om jag skulle rekommendera er något till vårens alla festligheter så skulle det vara Marängrulle med färsk frukt och bär . Jag gjorde den förra våren med syrenmarmelad. Har du inte en burk syrenmarmelad i kylen så ta t ex en hallonmarmelad eller någon annan som du tycker om. Fyllningen är en blandning mellan färskost och grädde och det hela blir helt galet gott. 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *