Sliders eller miniburgare med surdegsbröd – Mums!

Sliders mini burgare ICA surdegsbröd  

Sliders eller miniburgare med surdegsbröd. Så här såg det ut förra helgen då barnens gudmor Leontine var på besök och visade upp ’bullen i ugnen’. Vi firade det med en grillning av ICAs nyhet, som jag har fått prova, miniburgare av nötkött på 45g med matchande surdegsbröd. Perfekt nyhet. Så goda och saftiga. 

Sliders mini burgare ICA surdegsbröd

Helt perfekta barnburgare också. Lagom stora att hålla i för barn, och lagom mycket. Vi hade cheddarost som fick anpassas lite till att det var små burgare, Magda fick sin mjölkfria. 

Melon och jordgubbar

Vi dukade upp en liten buffé av olika saker. Fat med vattenmelon och jordgubbar. Grillade majskolvar.

Tomattårta tomat tarte färskost

Och den här härliga tomattårtan som fick mycket uppmärksamhet på Instagram. Med rätta, för den är riktigt fräsch och passar till allt grillat. Det är nog de bästa middagarna där man har lite plock av allt. 

Leontine

Efter att barnen har föreslagit namn till bebisen och maten var uppäten, så tog Leontine med sig Annie på bio som en del av födelsedagspresenten i februari. Så mysigt att de umgicks på tu man hand och så tacksam att hon finns i deras liv. 

Fin dag på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *